همهی ما دیر یا زود حسش میکنیم؛ آن صدایی که در گوشمان زمزمه میکند -و گاهی فریاد میزند- که کافی نیستیم، که به اندازهی کافی خوب نیستیم و باید بهتر باشیم. این صدا میتواند از داخل مغز خودمان نشأت بگیرد یا از دهان یکی دیگر بیرون بیاید؛ یکی مثل همکار یا رئیسمان، اعضای خانواده یا فامیل یا حتی دوستانمان. مهم نیست گوینده چه کسیست. مهم این است که باید بتوانیم احساس کافی نبودن را تشخیص دهیم و با آن کنار بیاییم. چون بخشی طبیعی و غیر قابل حذف از حیات اجتماعی انسانهاست.
در این پست، به احساس کافی نبودن و راههای مقابله و کنار آمدن با آن خواهم پرداخت. پس اگر تابهحال چنین احساسی را تجربه کردهاید، تا انتها با من همراه باشید.
احساس کافی نبودن با چه شکلی ظاهر میشود
تشخیص حس کافی نبودن و عدم اعتماد به نفس همیشه آسان نیست. چون این احساس میتواند شکلهای ظاهری مختلفی به خودش بگیرد. اما اگر موارد زیر -یا احساساتی مشابه آنها را- تجربه کردید، احتمالا دلیلش احساس کافی نبودن است:
. . .
..................................................................................................................................
برای خواندن ادامهی پست یا دیدن باقی محتوا، باید عضو وبلاگ باشید.
..................................................................................................................................
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
قبل از کنسل کردن قرار بعدیتان بخوانید
در این پست، از نکاتی گفتهام که بهتر است قبل از کنسل کردن قرار در نظر بگیریم تا هم اعصاب خودمان راحتتر باشد و هم اعصاب دوستانمان.
یک شروع دوباره برای این وبلاگ: محتوای اختصاصی برای اعضا
در این پست، از یک شروع دوباره با محتوای اختصاصی برای اعضای وبلاگ حرف زدهام. بخوانیدش! شاید شما هم دوست داشتید عضو شوید.
اگر این ۱۲ ویژگی را داشته باشید، از دستهی درونگراها هستید
اگر مطمئن نیستید که درونگرایید یا برونگرا، 12 ویژگی لیستشده در این پست را بخوانید و ببینید چند مورد از آنها را دارید. تعداد زیاد، یعنی یکی از ما درونگراها هستید.