یکی از بدترین و اشتباهترین تصوراتی که درمورد تمام شدن رابطهی عاطفی وجود دارد، این است که برای یک پایان خوب و متمدنانه، دو طرف باید با هم دوست بمانند. در این پست خواهم گفت که چرا این کار (دوست ماندن بعد از اتمام رابطه) از نظر من اشتباه است.
اما اول
چرا بعضیها بعد از اتمام رابطه پیشنهاد دوست ماندن به طرفشان میدهند؟
چون بالاخره چیزی در طرفشان آنها را جذب کرده و باعث شده که این رابطه را شروع کنند. و با اینکه حاضر نیستند رابطهی عاطفی و فیزیکی با او را ادامه دهند و گزینههای دیگر را در آینده رد کنند و زندگیشان را با همین یک نفر بگذرانند، هنوز هم به او علاقه دارند. (حتی شاید میخواهند او را به عنوان یک گزینهی آلترناتیو -در صورتی که فرد بهتری پیدا نشود- برای خودشان نگه دارند.)
ضمنا میخواهند آدم خوبی باشند -در واقع باور دارند که آدم خوبی هستند- ولی تمام کردن رابطه و رد کردن آیندهی مشترک با طرفشان، او را ناراحت میکند. در نتیجه تلاش میکنند یک گزینهی کمترناراحتکننده در اختیار عشق قدیمشان بگذارند.
چرا بعضیها بعد از اتمام رابطه پیشنهاد دوست ماندن طرفشان را قبول میکنند؟
. . .
..................................................................................................................................
برای خواندن ادامهی پست یا دیدن باقی محتوا، باید عضو وبلاگ باشید.
..................................................................................................................................
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
هوگا (Hygge) چیست و چهطور شاد بودن در زندگی روزمره را تضمین میکند
در این پست از مفهومی با عنوان هوگا (Hygge) صحبت کردهام که میتواند زندگیتان را شادتر کند و از استرستان بکاهد. ریشهی این نگرش به زندگی شاد، از فرهنگ مردم دانمارک است.
دخترها حق نه گفتن دارند و پسرها حق ناپدید شدن
در این پست، از دوست ماندن با کسی که به او علاقهمندیم -و بهمان نه گفته- بدون شکلگیری رابطهی عاطفی حرف زدهام و اینکه چرا اتفاق خوبی نیست.
کار کمتر، کارآیی بیشتر: بهترین میزان ساعت کاری در ماه
میزان ساعت کاری در ماه برای ایرانیان ۱۹۲ ساعت است. به نظرتان این میزان کار، برای کارآیی کارمندان و سازمانهای مفید است؟ شواهد میگویند نه!