تا به حال به این فکر کردهاید که چرا انجام دادن بعضی کارهای ساده به نظرتان زیادی سخت است اما بعضی کارهای تخصصی و پیچیده را به راحتی انجام میدهید؟ یا مثلا به این فکر کردهاید که چرا به خاطر تواناییتان برای پختن یک غذای ساده یا زنده نگه داشتن یک گیاه در گلدان، اینقدر احساس موفقیت میکنید؟ پاسخ کوتاه این است که احتمالا بین سالهای ۶۰ تا ۷۵ متولد شدهاید و از نسلی هستید که من بهشان میگویم نسل خسته و ناامید. برای پاسخ بلند، این پست را تا انتها بخوانید.
اگر سنتان در محدودهی ۲۲ تا ۳۸ باشد، میدانید که دارم چه میگویم. خیلی از ما با رویایی بزرگ شدیم که بذر آن توسط نسل قبل و شرایط اجتماعی در ذهنمان کاشته شده بود. قرار بود بعد از درس و دانشگاه، وارد بازار کار شویم و پلههای موفقیت را طی کنیم. بعد هم تشکیل خانواده بدهیم، خانه و ماشین بخریم و یک زندگی راحت، بیدغدغه و پر از خوشبختی داشته باشیم.
اما زندگی چند درصد از ما این مسیر را طی کرده؟ نتیجهی نرسیدن به آن رویا چیست؟
نسل ما (متولدین 60 تا 75 . . .
..................................................................................................................................
برای خواندن ادامهی پست یا دیدن باقی محتوا، باید عضو وبلاگ باشید.
..................................................................................................................................
نظر شما چیست؟ با حرفهایی که گفتم موافقاید؟
این پست را با باقی خستهها و ناامیدها هم به اشتراک بگذارید!
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
وقتی مصالحه ممکن نیست
در این پست، از درگیریها و تنازعات انسانی گفتهام و راههای خروج از آنها برای ادامهی زندگی. درمورد گفتوگو و مصالحه و موانع سر راهشان هم توضیح دادهام.
چهطور حس فرسودگی را تشخیص دهیم + ۷ نکته برای مقابله با آن
حس فرسودگی یا BurnOut یک نوع خستگی مفرط در جنبههای احساسی، روانی و جسمیست که میتواند علل مختلفی داشته باشد. در این پست به دلایل و راههای مقابله با این حس پرداختهام.
کمبود انرژیِ ما، سندروم اباذریِ آنها
افرادی که دچار سندروم اباذری شدهاند، صرفا روش سخن گفتن ایشان در یک سخنرانی را الگو قرار داده و در فضای مجازی به دیگران میتازند.