چند وقت پیش در این مورد نوشتم که چرا نباید بعد از اتمام رابطه با هم دوست ماند. در این پست هم میخواهم از یک اتفاق مشابه حرف بزنم: دوست ماندن بدون شکل گرفتن رابطهی عاطفی. یعنی وقتی یک نفر (معمولا پسر) به یک نفر دیگر (معمولا دختر) پیشنهاد آغاز یک رابطهی عاطفی را میدهد. اما نفر دوم، این پیشنهاد را نمیپذیرد.
یکی از اتفاقاتی که چندین بار برای خودم رخ داده و از دیگران هم درموردش زیاد شنیدهام، این است که دخترها وقتی جواب نه میدهند (که حق بدیهی آنهاست) انتظار دارند پسر پیشنهاددهنده در زندگیشان بماند؛ مثلا به عنوان یک دوست معمولی. انتظاری که از نظر من به شدت غیرعادی و غیرمنطقیست ولی ظاهرا خیلیها با من همعقیده نیستند.
در ادامه از دلایلم خواهم گفت. اما توجه داشته باشید که این متن از زاویهی دید یک مرد نوشته شده است و طرف صحبتش هم -بیشتر- مردها هستند. پس اگر موقع خواندن بعضی قسمتها حس کردید جای زاویهی دید زنانه در متن خالیست، فحشم ندهید و یا کامنت بگذارید و نظر خودتان را بگویید و یا بروید دنبال یک بلاگر زن که از این چیزها بنویسد.
۱- معیارهای رفاقت و رابطه با هم فرق دارند
. . .
..................................................................................................................................
برای خواندن ادامهی پست یا دیدن باقی محتوا، باید عضو وبلاگ باشید.
..................................................................................................................................
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
هشت راه قطعی برای نابود کردن یک رابطهی عاطفی
اگر میخواهید با چند مورد از اشتباهات مرگباری آشنا شوید که به نابودی روابط عاطفی منجر میشوند، با این پست همراه باشید.
انواع تیپهای شخصیتی درونگرا براساس مدل مایرز-بریگز (MBTI)
مدل مایرز بریگز، آدمها را -براساس ویژگیهای شخصیتیشان- به 16 دستهی مختلف تقسیم میکند. 8 دسته از این 16تا، درونگرا هستند. در این پست، از تیپهای شخصیتی درونگرا براساس مدل مایرز-بریگز (MBTI) حرف زدهام.
کار کمتر، کارآیی بیشتر: بهترین میزان ساعت کاری در ماه
میزان ساعت کاری در ماه برای ایرانیان ۱۹۲ ساعت است. به نظرتان این میزان کار، برای کارآیی کارمندان و سازمانهای مفید است؟ شواهد میگویند نه!