محبوبیت ژانر پلیسی جنایی -بهخصوص داستانهای واقعی- در چند سال اخیر به شدت افزایش پیدا کرده و تعداد سریالهای این ژانر هم رو به افزایش است. اما بعضی سریالهای قدیمی هنوز هم جایگاهشان میان بهترینهای ژانر را از دست ندادهاند. در این پست، هشت سریال پلیسی جنایی محبوب خودم را -بدون هیچ ترتیب خاصی- معرفی خواهم کرد.
بعضی از این سریالها قدیمیاند و بعضی جدید؛ بعضی کوتاهاند با داستانهایی واقعی و نفسگیر و بعضی بلند با داستانهایی تخیلی؛ اما همه در یک مورد مشترکاند: بهترین سریالهای پلیسی جنایی هستند که من تابهحال دیدهام و از دیدنشان لذت بردهام.
بدون توضیح بیشتر، برویم سراغ لیست:
(برای دیدن عکسها در سایز بزرگ، روی آنها کلیک کنید.)
۱- سریال Sopranos
بدون شک یکی از بهترین سریالهایی که تا امروز دیدهام. Sopranos از اولین سریالهایی بود که نشان داد فرمت سریال میتواند از فرمت فیلم جلو بزند و داستانهایی را روایت کند و کاراکترهایی بسازد که دیدنشان در فیلمهای سینمایی به این راحتیها نیست.
شخصیت اصلی فیلم -تونی سوپرانو- یکی از اعضای مافیا در نیوجرسیست که بعد از چند حملهی عصبی به یک روانشناس مراجعه میکند تا دلیل این حملهها را بفهمد. و از همینجاست که دریچهی ما به دنیای سریال باز میشود. زندگی شخصی و حرفهای (بخوانید جنایی) تونی سوپرانو کمکم برایمان کاراکتری بینظیر میسازند. کاراکتری که با بازی فوقالعادهی James Gandolfini همراه میشود و کاری میکند که ندانیم باید دوستش داشته باشیم یا از او متنفر شویم.
از آنجایی که سعی میکنم در این معرفیها داستان را لو ندهم و به تماشای سریالها دعوتتان کنم، بیشتر از این چیزی نمیگویم. فقط این را بدانید که تا چند روز پشت سر هم را صرف تماشای متوالی دهها قسمت از سریال Sopranos نکردهاید، یکی از لذتهای زندگی برایتان ناشناخته باقی میماند.
قبل از اینکه سریال جدید مربوط Sopranos -که قرار است از نظر زمانی پیش از آن باشد- از راه برسد و خاطرهمان از این سریال فوقالعاده را نابود کند، تونی سوپرانو را دریابید!

۲- سریال Wire
سریال Wire احتمالا تنها مورد این لیست که میتواند از نظر کیفیت با Sopranos رقابت کند. چون -بدون هیچ اغراقی- هردو از بهترین سریالهایی هستند که تا امروز -در هر ژانری- ساخته شدهاند. اما فرق Wire در این است که بیشتر روی داستان یک شهر و یک جامعه تمرکز میکند و کاراکترها هم فقط بخشی از یک پازل بزرگ هستند که این سریال پلیسی جنایی میخواهد نشانش دهد.
سازندگان اصلی سریال، در زندگی واقعیشان یک خبرنگار سابق و یک کارآگاه پلیس سابق هستند که هردو با فضای جنایی شهر بالتیمور در آمریکا آشنایی کامل دارند چون سالها آن را پوشش دادهاند. در نتیجه، Wire یکی از واقعیترین داستانهاییست که میشود در یک سریال پیدا کرد. و درست مثل واقعیت، سریال هم گاهی به شدت سیاه میشود و پوچ بودن کارها و تلاشها و زندگیهای بعضی آدمها و فساد و تیرگی برخی دیگر را به رخ میکشد.
اما شاید فرق این سریال با داستانهای دیگر این باشد که اینجا پیروزیهای بزرگ عملا وجود ندارند. بعد از تماشای یکی دو فصل میفهمیم که قرار نیست که یک قهرمان بزرگ از راه برسد و همه چیز را درست کند. قرار نیست حالمان خوب شود. قرار است روی دیگری از زندگی مدرن را ببینیم که کمتر کسی به آن میپردازد.
یک نکتهی دیگر که Wire را متفاوت میکند این است که -به گفتهی خود سازندگان سریال- یک رمان تلویزیونیست. یعنی قرار نیست پشت سر هم اتفاقات هیجانانگیز ببینیم و پای صفحهی نمایش میخکوب شویم. این نکته میتواند در قسمتهای اول کمی دلسردتان کند. اما قول میدهم که اگر این ضد-درام را تحمل کنید، از تماشای یکی از بهترین درامهای تلویزیونی تاریخ در ژانر پلیسی جنایی لذت خواهید برد.

۳- سریال True Detective
موقع شروع سریال، کمتر کسی فکر میکرد که فصل اول True Detective اینقدر محبوب شود. خیلیها (از جمله خود من) بیشتر به خاطر دو بازیگر اصلی سریال، تماشای آن را شروع کرده بودند. اما بینندگانی که برای دیدن بازی فوقالعادهی Matthew McConaughey و Woody Harrelson سریال را شروع کرده بودند، برای رسیدن به آخر داستان و دیدن سرنوشت کاراکترهای جذابش به تماشا ادامه دادند.
و واقعا باید گفت که فصل اول سریال نهتنها کسی را ناامید نکرد، بلکه از حد انتظارات اکثر بینندگانش فراتر رفت و تبدیل به یک پدیده شد. فصل اول، داستان زندگی شخصی و حرفهای دو کارآگاه را روایت میکند که در تلاشاند معمای یک قتل با تشریفات خاص را حل کنند.
با تمام شدن فصل اول، معلوم بود که جای زیادی برای ادامه با همین کاراکترها وجود ندارد. اما سریال تمام نشد و اعلام کرد که قرار است در هر فصل یک داستان کاملا جدید و متفاوت را با کاراکترهای جدید روایت کند.
فصل دوم با بازی Colin Farrell و Rachel McAdams بعد از تقریبا دو سال و با انتظارات سطح بالای مخاطبین، پخش شد. اما نتوانست به این انتظارات پاسخ کاملی بدهد و با اینکه چند قسمت عالی و لحظاتی پر از تعلیق و به شدت جذاب داشت، نسبت به فصل اول ضعیفتر بود.
فصل سوم تلاش کرد به فرمت فصل اول برگردد و داستانی نسبتا مشابه را روایت کند. نکتهی نجاتدهندهی این فصل، بازی عالی Mahershala Ali بود. ولی باید گفت که در مجموع بازهم با کیفیت فصل اول فاصله داشت.
حالا هم که منتظر فصل چهارم هستیم! خلاصه اینکه از دیدن فصل اول متعجب و هیجانزده خواهید شد و دو فصل بعدی را به خاطر همنام بودن با فصل اول تماشا خواهید کرد. چون با وجود اینکه از سایر سریالهای این ژانر باکیفیتترند، اما نمیتوانند به استاندارد فصل اول برسند.
در هر صورت، True Detective سریالیست که هر علاقهمند به ژانر پلیسی جنایی باید آن را ببیند.

۴- سریال Peaky Blinders
یکی از بهترین سریالهای چند سال اخیر که آمریکایی نیست و داستان یک دار و دستهی خلافکار در شهر بیرمنگام انگلیس را -در سالهای بعد از جنگ جهانی اول- روایت میکند. موسیقی فوقالعاده، بازی عالی Cillian Murphy در نقش اصلی و انتخاب بسیار بسیار خوب بازیگران مهمان (بهخصوص Tom Hardy و Adrien Brody)، Peaky Blinders را به یک سریال بسیار جذاب تبدیل کردهاند که قطعا ارزش تماشا را دارد.
در هر فصل، داستان جدیدی از رودررویی خانوادهی شلبی با مشکلات مختلف روایت میشود؛ مشکلاتی که دیر یا زود در برابر تام شلبی سر خم میکنند و کنار میروند تا راه پیشرفت برای این گنگستر لطیف و دوستان نهچندان لطیفش باز شود.
سازندهی سریال استیون نایت است که پیش از این با فیلمهایی مثل Allied و Eastern Promises نشان داده میتواند روایتگر خوبی برای داستانهای مختلف در بستر جنگ و جنایت باشد.
پس اگر به سریالهای جنایی پلیسی علاقه دارید، این سریال جذاب انگلیسی را از دست ندهید.

۵- سریال Justified
قبلا درمورد این سریال نوشتهام. (اینجا) اما نمیشد از سریالهای پلیسی جنایی حرف بزنم و به Justified اشاره نکنم. این سریال از نظر پرورش کاراکترها در طول زمان و روایت داستان، بدون شک یکی از بهترین سریالهای پلیسی جنایی (با طعم وسترن) محسوب میشود. پایان سریال هم یکی از بهترینهاییست که تابهحال دیدهام. (البته شروعش هم بسیار جالب است!)
Justified در طول شش فصل، داستان رِیلِن گیوِنز را روایت میکند که یک مارشال است و بعد از اتفاقات سکانس ابتدایی سریال، مجبور میشود به زادگاهش برگردد و با خلافکارهایی درگیر شود که از بچگی آنها را میشناخته است.
هر فصل، شخصیت منفی خاص خودش را دارد. ولی شخصیت مقابل ریلن گیونز، بوید کراودر است که از همان قسمت اول معرفی میشود و تا آخر سریال از فراز و نشیبهای مختلفی میگذرد ولی در نهایت، در قطب منفی باقی میماند.
رابطهی گیونز و کراودر قطعا یکی از جذابیتهای اصلی سریال است. جالب اینجاست که کاراکتر بوید قرار بوده فقط در قسمت اول حضور داشته باشد اما بعد از ضبط قسمت اول، سازندهی سریال به پتانسیل رابطهی این کاراکتر با شخصیت اصلی پی میبرد و با توجه به بازی خوب بازیگران هر دو نقش در مقابل هم، بوید را داخل سریال نگه میدارد.
حتی اگر کاراکترهای بسیار قوی دیگر را کنار بگذاریم، شخصیت و رابطهی همین دو نفر میتواند دلیلی کافی برای تماشای سریال باشد. خلاصه اگر به ژانر پلیسی جنایی علاقه دارید، Justified را از دست ندهید!

۶- سریال Person of Interest
قبل از اینکه جاناتان نولان (برادر کریستوفر نولان) با سریال WestWorld بین سریالبینها محبوب شود، چند سال مشغول ساخت Person of Interest بود. جالب اینجاست که من دیگر WestWorld را تماشا نمیکنم ولی حاضرم Person of Interest را بارها ببینم.
سریالی به ظاهر ساده با بازیگرانی نهچندان شناختهشده که میتواند ساعتها پای مانیتور / تلویزیون نگهتان دارد. داستان از این قرار است که هارولد فینچ -یک هکر و برنامهنویس که اصلا شبیه باقی هکرهایی نیست که در فیلمها و سریالها دیدهاید- یک شرکت میلیوندلاری دارد و مشغول زندگیست تا اتفاقات مختلف دست به دست هم میدهند تا او را به فکر ساختن یک هوش مصنوعی بیندازند که اسمش در سریال «ماشین» است.
ماشین، تمام صداها و تصاویر ضبطشده از طریق دوربینهای عمومی و هرچیزی که آنلاین است را به هم وصل میکند و خطرات بزرگ احتمالی برای جان انسانها را پیشبینی میکند. فینچ این ماشین را در اختیار سازمانهای جاسوسی آمریکا قرار میدهد تا به امنیت جهانی کمک کرده باشد. اما دسترسی به ماشین را محدود میکند تا دولت نتواند از آن سوءاستفاده کند.
از طرف دیگر، او یک در پشتی هم برای سیستمی که ساخته تعبیه میکند تا خطرات نهچندان بزرگ که فقط جان یک نفر را تهدید میکنند را به خود او اعلام کند.
البته تمام اینها به تدریج و با فلشبکهای مختلف به بیننده نشان داده میشوند و داستان اصلی سریال از آنجایی شروع میشود که هارولد، فردی به نام جان ریس را پیدا میکند. ریس یک سرباز و جاسوس سابق است که در زندگی شخصیش دچار مشکل شده و وضعیت مناسبی ندارد. هارولد او را برای کمک به کسانی استخدام میکند که ماشین پیشبینی کرده در خطرند یا قرار است کسی را در معرض خطر قرار دهند.
البته این تیم دونفره در طول سریال کمکم بزرگتر هم میشود. و باید گفت که تمام اعضای جدید و قدیم تیم و سیر تکاملشان بسیار جذاب است. شاید هر کسی از این سریال خوشش نیاید اما اگر سلیقهتان شبیه من باشد، قطعا از تماشایش لذت خواهید برد.

۷- سریال Hawaii Five-0
یکی از طولانیترین سریالهای این لیست که هنوز هم ادامه دارد. Hawaii Five-0 (بخوانید هاوایی فایو اُ) براساس یک سریال کوتاه و قدیمی با همین نام ساخته شده و داستان یک سرباز نیروی دریایی را روایت میکند که به دنبال قاتل پدرش به هاوایی میآید و همانجا -که خانهی قدیمیش هم هست- ماندگار میشود. او یک واحد ویژهی پلیس به اسم فایو-اُ میسازد تا خارج از مرزها و محدودیتهای نیروی پلیس به دنبال تبهکارانی برود که پلیس توان مقابله با آنها را ندارد.
کاراکتر اصلی که درموردش توضیح دادم، استیو مکگَرِت نام دارد که از همان اول ماجرا با دنی ویلیامز، چینهو کلی و کونو کالاکاوا همراه میشود و یک تیم جالب را میسازد. البته دو فصل پیش، بازیگران کاراکترهای چینهو و کونو از سریال خارج شدند. و همینکه بعد از این اتفاق کل سریال کنسل نشده و با کاراکترهای جدید دارد به خوبی ادامه میدهد، نشاندهندهی عملکرد خوب آن و جذاب ماندنش بعد از ۲۰۰ قسمت است.
اگر به دنبال یک سریال تفریحی در این ژانر میگردید که مثل گزینههای قبلی کوتاه و سنگین نباشد، Hawaii Five-0 برای شماست.

۸- سریال BoardWalk Empire
مارتین اسکورسیزی -که متخصص ساختن فیلمهای گنگستریست- یکی از تهیهکنندگان سریال و کارگردان قسمت اول است. همین نکته به تنهایی، انتظارات بیننده از سریال را بالا میبرد. (حتی اگر حضور Steve Buscemi در نقش اصلی را نادیده بگیریم.) و واقعیت این است که در اکثر قسمتها میشود گفت که این انتظارات برآورده میشوند.
سریال، داستان ناکی تامپسون را روایت میکند که هم یک سیاستمدار است و هم یک گنگستر. و به همراه برادرش -که رئیس پلیس است- تبدیل میشود به یکی از مهرههای اصلی در تجارت انواع نوشیدنیهای غیرمجاز در آمریکا. (بین سالهای ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۳ خرید و فروش نوشیدنیهای الکلی در آمریکا مجاز نبود.)
برخورد شخصیت اصلی با اعضای دارودستهی خودش، باقی گنگها و نیروهای پلیس احتمالا جذابترین بخش سریال است. و نکتهای که این جذابیت را بیشتر هم میکند، واقعی بودن اکثر شخصیتها و اتفاقات است.
خلاصه اینکه اگر به فیلمها و سریالهای مافیایی علاقه دارید، از تماشای BoardWalk Empire هم لذت خواهید برد.

پیشنهاد اضافی: ۹- سریال Mentalist
کاراکتر پاتریک جین با بازی Simon Baker در شروع سریال، یکی از بهترین کاراکترهایی بود که میشد در آن سالها از یک سریال انتظار داشت. در طول چند فصل، کاراکترهای دیگر و روابط بین آنها هم به خوبی بسط داده شدند تا یک سریال جذاب پلیسی جنایی ساخته شود. اما پایان سریال واقعا خوب نبود و تقریبا هیچکس را راضی نکرد.
این سریال معمایی، داستان فردی را روایت میکند که مدتها ادعا میکرده با عالم مردگان در ارتباط است و با ارواح حرف میزند و قدرتهایی مثل پیشبینی آینده و خواندن ذهن دیگران را دارد. و نکته اینجاست که اینقدر آدم باهوشیست که میتواند نقش تمام اینها را بازی کند و دیگران هم حرفهایش را باور کنند.
اما قضیه آنجایی جنایی میشود که او در یک برنامهی زندهی تلویزیونی درمورد یک قاتل زنجیرهای صحبت میکند و او را به تمسخر میگیرد. و وقتی بعد از اتمام برنامه به خانه برمیگردد، با جسد همسر و فرزندش مواجه میشود که توسط همان قاتل کشته شدهاند.
همین میشود که تصمیم میگیرد به پلیس کمک کند تا این قاتل را پیدا کنند. اما از آنجایی که این پرونده به این راحتیها و سرعت حل نمیشود، پاتریک جین تبدیل به یک مشاور تماموقت پلیس میشود و -با تواناییهای خاصش- در پروندههای دیگر هم کمکشان میکند.
اگر پایان آنقدرها برایتان مهم نیس و میتوانید از مسیر لذت ببرید، حتما Mentalist را هم امتحان کنید.

آپدیت: ۱۰- سریال Bosch
همان موقع که قرار بود شروع شود، تریلر این سریال را دیدم و به نظرم زیاد جذاب نیامد. ضمنا بازیگر نقش اصلی را هم قبلا در چند سریال دیگر دیده بودم (عمدتا نقش مهمان و منفی) و این هم یک دلیل دیگر بود برای اینکه سمت Bosch نروم. و باید بگویم که سخت از این کارم پشیمانام!
چند روز پیش فصل اول سریال را دانلود کردم تا دوباره امتحانش کنم و ببینم جذبم خواهد کرد یا نه. شروع کمی آهسته بود اما داستان و کاراکترها به قدری فوقالعاده پرداخته شده بودند که تمام پنج فصل پخششده را به شکلی فشرده و در یک هفته تماشا کردم. اگر اهل سریال باشید، میدانید که این اتفاق همیشه نمیافتد.
Bosch (بخوانید باش) براساس یک مجموعه رمان ساخته شده که تابهحال بیش از بیست جلدش منتشر شده (با چند میلیون نسخه فروش و ترجمه به چندده زبان مختلف) و نویسندهی این مجموعه، یکی از تهیهکنندگان سریال هم هست. احتمالا بخش بزرگی از کیفیت داستان و خط سیر کاراکترها هم مدیون همین مسئله است.
هر فصل، چند داستان موازی (یک پروندهی اصلی و چند داستان مختلف در حاشیهی آن) را روایت میکند که کاراکترهای اصلی سریال درگیر آن هستند. هرچهقدر که جلو میرویم، این خطوط داستانی بیشتر داخل هم فرو میروند و به هم میپیچند. تا در پایان فصل، همگی به شکلی بینقص به پایانشان برسند و سوال بیجوابی برایتان باقی نگذارند: یک فرمول فوقالعاده برای بهترین سریالهایی معمایی و پلیسی جنایی.
شخصیت اصلی -هری باش- یک کارآگاه در دایرهی قتل پلیس لسآنجلس است. او قبلا در ارتش هم خدمت کرده و حالا از آن پلیسهاست که همیشه به دنبال حقیقتاند و به هر قیمتی به آن میرسند. زندگی شخصی و حرفهای او و کاراکترهای دوروبرش در ادارهی پلیس و… در کنار هم داستان سریال را میسازند.
اگر یک سریال پلیسی جنایی بینقص میخواهید، حتما Bosch را در لیست تماشایتان بگذارید. برای من که یکی از بهترینها بود.

۱۱- سریال Leverage
برای آشنایی بیشتر با این سریال، قسمت چهارم از پادکست چی ببینم را بشنوید.
نوبت شما
با انتخابهای من موافقاید یا فکر میکنید سریالهای جذاب دیگری هم در ژانر پلیسی جنایی وجود دارند که باید در این لیست میبودند و نیستند؟
نظرتان را کامنت کنید. اگر تعداد نظر مثبت راجعبه یک سریال در کامنتها زیاد باشد، آن را به عنوان انخاب خوانندگان به آخر لیست اضافه خواهم کرد.
این پست را با دوستانتان هم به اشتراک بگذارید.
پادکست چی ببینم
یه پیشنهاد برای شما که اهل فیلم و سریالاید...
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
معرفی کتاب موزه عجایب (آلیس هافمن – آزاده کامیار)
معرفی کتاب موزه عجایب به نویسندگی آلیس هافمن و با ترجمه آزاده کامیار را اینجا بخوانید. (به همراه بخشهایی از متن کتاب)
۷ سریال کمدی که باید ببینید
در این پست، 7 سریال کمدی که فکر میکنم ارزش وقت صرف کردن دارند را معرفی کردهام. اگر طرفدار این ژانر هستید، لیست را از دست ندهید!
معرفی کتاب ملت عشق نوشتهی الیف شافاک
معرفی کتاب ملت عشق نوشتهی الیف شافاک را اینجا بخوانید. این کتاب، بعد از انتشارش محبوبیت زیادی میان ایرانیان پیدا کرده.
86 نظر
نظرات بسته شده اند.
چقدر دیدگاههای من و شما در مورد سریال دیدن شبیه هم بود حالا به توصیه شما میرم سریال Bosch تماشا کنم منم دقیقا به خاطر سابقه بازیگرش تو فیلمهای قبل نمیخواستم این سریالو ببینم
چه خوب!
اول کار شاید ریتم سریال به نظرتون یه کم کند بیاد ولی هی بهتر و بهتر میشه و واقعا از لحاظ داستانی بینقصه.
ممنون از نظرتون 🙂
سلام دوست عزیز
واقعا فکر نمیکردم در انتخاب لیست سریال پلیسی
از ۱۰تا تو۸ مورد باهم مشترک باشیم.
من بجای مورد ۷ و ۸ شما سریالهای جذاب
فارگو Fargo و شکارچی ذهن Mindhunter
رو توی لیستم گذاشتم.
نظر شما چیه؟
سلام و ممنون از نظرتون 🙂
قسمت اول هردو سریالی که نام بردید رو -همون موقع شروع- دیدم و فقط براساس سلیقهی شخصیم ادامهشون ندادم. و الا از نظر کیفی هردو سریالای خوبی هستن و طرفدارم زیاد دارن.
فکر نمی کنید جای بلک لیست با بازی ماندگار جیمز تاد اسپید در نقش ریموند ردینگتون خالی باشه یه فیلم جذاب پر فراز نشیب و غیر قابل پیش بینی با یه شخصیت غیر قابل شناخت که هرگز نمیتونژ حدس بزنی واقعا کیه به قول یکی از دوستان ردینگتون مخلوطی از شرافت و رذالت، عدالت و مردانگی و جوانمردی با یه خونسردی و بی احساسی و سنگدلی بی نهایت سایه می اندازد.یه انسان بسیار باهوش که از هیچ چیزی نمیترسه و مرگ رو به شوخی می گیره از اون جنایتکارای مهربون و دوست داشتنی بخصوص وقتی می بینی که رسیده ته خط. وقتی همه جلال و جبروت و مال و مکنت و قدرتش بر باد رفته بازم لبخند می زنه و محکم می ایسته ریموند ردینگتون نماد استقامت و نشانه پیروزی عقله ولی همین ادم مغرور هم یه جاهایی لنگ می زنه وقتی پای دوست داشتن به میان میاد. عشق او را هم زمین می زند.
بازی James Spader واقعا خوبه ولی مسئله اینجاست که فقط یه کاراکتر جذاب با بازیگر خوب کافی نیست. فکر میکنم تا آخر فصل چهار تماشاش میکردم ولی کمکم حس کردم دیگه ارزششو نداره چون باقی کاراکترا بعضی وقتا زیادی میرفتن رو اعصاب.
بله تا فصل چهار پنج سریال کمی تکراری میشه اما ادامش خیلی باز جذاب میشه خودم خواستم بزارمش کنار اما بعد گفتم تا اینجا نگاه کنم بزار بقیشم ببینم، حالا منتظرم قسمت ۱۵ فصل ۸ش چند ساعت دیگه بیاد، خیلی سریال عالی با کارکتر های مختلف وکشور وشهر های مختلف
سلام بنا به نظر شما
سریال باش رو تماشا کردم واقعا اولش دلم نمیخواست تماشا کنم بخاطر شخصیت اصلیش ولی بی نهایت جذبش شدممخصوصا بعد از دوالی ۳قسمتش .احساس میکردم واقعی ان دارن زندگی میکنن واقعا ممنون .
فکری برای ساخت فصل ۶ دارن آیا؟
سلام!
خوشحالام که براتون جذاب بوده 🙂
بله، فصل شیش قطعا خواهد اومد
میتونید بهمن ماه منتظر تریلرش باشید و خودش هم احتمالا اواخر فروردین پخش خواهد شد
ببخشید خانه ی پوشالی نمبدونم خارجیش چیه و بلک لیست اینا جزو جنایی گفته میشن و خیلی هم طولانی هستن نگاه نکردم و همش از خیلیا شنیدم که نگاه کنم
نصف پست قسمت هاوایی فایو ا متن اشتباه تایپی داره و متوجه نشدم چی شد اینم با دوگذینه که گفتم بهم گفته شده
اتفاقا سلیقه ای هست درسته من مثلا بازیگره خوشتیپ باشه اولا اینطوری نگاه میکردم یا معروف باشه مثه سریال see جیسون موموا و blindspot نقطه کور برادره دختره که خالکوبی داره خیلی نقشش عالی بود که خاکستری بود یجا بد بود یجا خوب بود با پلیسا و کلا این شکلی دوس دارم که تا آخر معلوم نشه شخصیت اصلی کدوم طرفیه یجورایی بیننده رو نگه داره و باعث بشه حدس بزنه قسمته بعدی چی میشه شخصیته چیکار میکنه این خیلی خوبه و البته یه سریالم تلویزیون گذاشت خانه ی کاغذی که چندتا بانک زن بودن اینم خیلیا پیشنهاد دادن باش رو خیلی ها بهم گفته بودن و واقعا قشنگه کاش میشد خیلی از فیلمارو بدون اینکه سروته داستان رو بزنن دوبله میکردن چون واقعا خیلی وقتا میشه سریع صحبت کردن بین کاراکترها نه متوجه حرفاشون میشی نه زیرنویس که باعث میشه چشت همش پایینه تصویر باشه و گاهی اوقات نکات ظریفی که بعد خودشو نشون میده از جا بندازی
فرار از زندان و ۲۴ هم پلیسی گفته میشه دیگه چون خداییش قشنگ بود مخصوصا فرار از زندان
بخش معرفی Hawaii Five-0 رو باز چک کردم و هیچ مشکلی نداره. شما احتمالا با خوندن اسمهای خارجی با الفبای فارسی به مشکل برخوردید.
باقی سریالهایی که اسم بردید هم از نظر من جایی تو این لیست ندارن و همه از یه جایی به بعد به شدت سوتی دادن و کیفیتشون اومد پایین.
ممنون از نظرتون 🙂
سلام سریال شرلوک هم جزو بهترینای جنایی معماییه
کار قشنگی کردین ک روی عکس فیلما نوشتین (با خانواده ببینم)و غیره
سلام
ممنون از نظرتون 🙂
با توصیه شما سریال باش رو دیدم خیلی عالی مرسی از شما
خواهش میکنم.
خوشحالام که خوشتون اومده 🙂
سلام نظرتون راجع به سریال پل نسخه سوئدی – دانمارکی چیه؟
سلام
ندیدم متاسفانه
من دیدم فوووووق العادس.واقعا یه سریال جنایی خوب و با کیفیتی هستش.
همچنین سرال کلینگ اونم با دوتا از بازیگرای مورد علاقم شاهکاره واقعا عالیه توصیه میکنم این دو سریالو حتما حتمااااا ببنند دوستان
سلام سریال bosch رو حتما بنا بر توصیه شما میبینم.بعد از چند سال سریال the fall رو برای دیدن انتخاب کردم.واقعا سریال خوبیه.داستان یک قاتل زنجیره ای که یک کارآگاه زن به دنبال پیدا کردن این قاتله.خیلی خوش ساخت و زیباست.امتحان کنین😊
سلام
ممنون از نظر و توصیهتون 🙂
یه نگاهی بهش میندازم.
سلام من کارآگاهان واقعی رو خیلی دوست دارم البته فصل اولش رو
سریالtop of the lakeقشنگه … the fallبدک نیست اگه سریال جنایی زیاد ببینین خیلی این سریال جذبتون نمیکنه ..من بی نظیر ترین سریالی که دیدم پوآرو بوده خصوصا قسمت آخرش بسیار معرکه بود و همچنین قسمت قطار سریع السیر شرق…. سریالی به زیبایی پوآرو ندیدم
ممنون از نظرتون 🙂
سلام خسته نباشید.لیستتون عالیه..هیچ جایی ندیده بودم از هاوایی فایو چیزی بگم…تو ژانر پلیسی عالیه..خیلی خوبه…من مرتب دنبالش میکنم..ولی ب نظرم شما بنشی رو هم حتما نگاه کن.سبکش متفاوت از قسمت ۴،۵ خوب میشه…هاواییخوبیش اینه حوصله سر بر نیست.اگه مثل هاوایی سراغ داری معرفی کن.ممنون
سلام.
ممنون از نظر و توصیهتون 🙂
درمورد سریالای شبیه hawaii five-0 هم میتونید به NCIS: LA و Blacklist یه نگاهی بندازید.
سلام و سپاس از معرفی این سریال ها.
شروع میکنم به دیدن سریال هایی که پخششون تموم شده.
لطفن سریال های خوب، توی ژانر های مختلف رو هم معرفی کنید و اگه قبلن این کار رو کردید لینک اون رو قرار بدید تا اون مطلب رو هم مطالعه کنم.
با سپاس
سلام و ممنون از نظرتون 🙂
دو تا پست دیگهی معرفی سریال روی وبلاگ هست؛ یکی برای ژانر علمی تخیلی و اون یکی برای ژانر کمدی. توی همین پست اگه نگاه کنید لینک هردو پست رو مابین محتوا میتونید ببینید.
منتالیست بسیار سریال زیبا و فوقولاده دیدنی هست که من فکر میکنم جزو بهترین سریال های جنایی معمایی هست.
امام با نظر شما موافقم فصل اخر ضعیف بود ولی باز میشد دید ولی ۶ فصل دیدنی و لذت بخش و از دست ندید.
اما خواهشم اینه که یه سریال در همین سبک و فضا معرفی کنید بسیار ممنون میشم چون برای جایگزینی این سریال به مشکل خوردم😬
شبیهترین سریالی که به منتالیست دیدم، Perception بود که متاسفانه کنسل شد.
سلام. سریال Criminal Minds نسخه آمریکاییش رو اگر مشاهده نکردین، توصیه میکنم.
سلام و ممنون از نظرتون 🙂
بانشی هم سریال خوبی بود شخصیت شریف لوکاس هود خیلی کاریزماتیک بود وسریال Alienlist یه فصل ازش اومده بازی بازیگراش عالیه منتظر فصل دومم دانیل برول ،لوک ایوانز، داکوتا فنینگ بازیگرای اصلیش هستن
از اولی فقط یه قسمت دیدم و خیلی باهاش ارتباط برقرار نکردم. دومی رو ندیدم.
ولی از اونجایی که نظرامون در مجموع به هم نزدیک بودن شاید دوباره یه نگاهی به هردو انداختم.
ممنون 🙂
من وقتی سریال the wire دیدم بنظرم از بهترین سریال هایی اومد ک دیدم ولی فکر کردم فقط من اینطور فکر میکنم جالبه که تو سایتا و همچنین بلاگ شما ازش نام میبرند…
سریال Law and order;SVU رو هم توصیه میکنم …
از هر زاویهای نگاه کنیم Wire عالیه!
ممنون از نظرتون 🙂
سلام ممنون از سایت خوبتون، با نظرتون راجع به بلک لیست موافقم تا پایان فصل چهار کم کم داشت افت میکرد ولی فصل پنج و شش غوغا بپا کرد واقعا اتفاقاتی افتاد ک از قبل حذابترش کرد
سلام و ممنون از نظر لطفتون 🙂
شاید بعدا یه زمانی زیادی حوصله داشتم و برگشتم بقیهشو دیدم!
آقا پس sherlock و breaking bad چی؟؟ پلیسی جنایی محسوب نمیشن یا اینکه جایی تو لیست پیدا کردن؟ دمت هم گرم کلا معرفی هات بی نظیره!
چرا. هر دو رو میشه تو ژانر جنایی گذاشت. و هردو هم سریالهای محبوب و جالبیان. ولی تو لیست بهترینهای شخص من جایی ندارن.
ممنون از نظرت 🙂
جالبه که یکی از بهترین سریال های تاریخ که سریال برکینگ بد هست تو این لیست قرار نداره وقتی رسیدم به آخر متن شوکه شدم
موافقام. اینکه یکی برا خودش نظر داره و لزوما هر چی که بقیه میگن رو بازگو نمیکنه جالبه. و البته عجیب! 🙂
سلام من تازه آشنا شدم با سایتتون…چندتا سوال داشتم اگه ممکنه.
اینکه سریالهایی پلیسی و جنایی مثل دکستر که هر فصل موضوع و معمای تازه ای دارن معرفی کنید(منظورم اینه که فصل به فصل موضوع و معما حل میشه و میریه سراغ فصل بعد )
و همینطور سریالهایی مثل منتالیست که در کنار موضوعات و حوادثی که در هرقسمت حل میشن یک هدف اصلی (مثلا دستگیری قاتل زنجیره ای)که در طول یک یا چند فصل درگیرشن رو میتونین معرفی کنین.
ممنون..
سلام!
درمورد منتالیست که تو همین پست نوشتم. همین بالا رو ببینید.
دکستر رو دوست نداشتم و کامل ندیدم که بتونم چیزی درموردش بنویسم.
ممنون از نظرتون 🙂
سلام ممنون ولی من میخواستم مثل اینهایی که براتون توضیح دادم سریال معرفی کنین…اگه لطف کنین ممنون میشم
آهان!
شبیهترین سریالی که به منتالیست دیدم، Perception بود که متاسفانه کنسل شد. بعدش شاید از White Collar و حتی Castle هم خوشتون بیاد.
دکسترو -همونور که گفتم- ندیدم و در نتیجه نمیتونم بگم کدوم سریال شبیهشه. ولی Bosch هم اینطوریه که هر فصل یه داستان اصلی داره و اونو جلو میبره و آخر فصل تمومش میکنه.
پیشنهاد میکنم سریال خانه کاغذی ( LA CASA DE PAPEL ) رو هم ببینید خیلی سریال خوبیه ، داستانش بی نظیر و بازیگراش هم درجه یک .
والا من چهار پنج قسمت اولشو دیدم و داستانش واقعا باگ داشت و بعضی جاها خیلی غیرمنطقی بود. ولی کاراکتر پروفسور و برلین رو دوست داشتم. شاید بعدا ادامه دادمش.
ممنون از نظرتون 🙂
اقا سلیقت چقد شبیه خودمه😂😂😂
نظرات رو هم جواب دادی دیدم. دقیقا انگار خودم جواب دادم 😂 تو مطمئنی من نیستی؟
پس مشخصا سلیقهی خوبی داری 🙂
به نظرم جای narcos خالی بود
narcos تا آخر داستان اسکوبار (دو فصل اول) واقعا سریال خوبی بود. ولی بعدش تو خط داستانی دچار مشکل شد و باگ داشت.
البته در کل قبول دارم که سریال جذابیه برای طرفدارای این ژانر.
ممنون از نظرتون 🙂
سلام کدام سریال خیلی مهیج نگا کنم؟
همینایی که تو پستهای مختلف وبلاگ معرفی شدن!
توضیحا رو بخونید ببینید کدوم به سلیقهتون نزدیکتره.
سریال wire معرکه ست همینطور peaky blinders ,tru detective,,sopranos,واقعا بااین سریال ها زندگی کردم.البته breaking bad هم تقریبا جنایی پلیسی میشه گفت هستش،که خدای هرچی سریالو فیلمه
ممنون از نظرتون 🙂
سلام. سریال Person of Interest رو در صدر قرار میدم و به نظرم یکی از بهترین مخلوقات بشر در تمام طول تاریخ تا اینجا هست و بعد هم شرلوک هلمز با بازی جرمی برت رو بسیار دوست دارم و این هشت سریال معرفی شده از جمله poi که نظرم در صدر بودنش هست رو هم نظرم در اکثر رتبه بندیش.
ممنون از نظرتون 🙂
سریال باش رو به توصیه شما دارم میلینم.. من سریال جنایی خیلی دوست دارم اینم خیلی خوبه.. فقط در مورد mind hunter. اگه ادامه بدید جدابه ..با سلیقه من بهترین سریال جنایی در حد فصل اول کاراگاه حقیقه،. روانشناسی قاتلین سریالی بی نهایت جذاب بود… انگار سریال و به سفارش من ساخته بودن… به خصوص که ادگار کمپر شخصیت مخوف سریال بر اساس واقعیت بود.. نابغه ولی جنایتکار و بشدت بی رحم.. فصل دو هم خوب بود به همه توصیه میکنم ببینند
ممنون از نظر و پیشنهادتون 🙂
بنظرتون با دیدن سریال منتالیست میتونیم خودمون هم مثل روانکاوا باهوش بشیم و متوجه دروغگویی مردم بشیم؟ اگه مضمونش این باشه می بینمش
نه.
اولا این مهارتها برای جذابتر شدن سریال دراماتیزه شدن و خیلی وقتا واقعی نیستن.
ثانیا تماشای یه سریال نمیتونه جایگزین چندین سال آموزش و تمرین و… بشه.
اگه موضوع و کاراکتر براتون جذابه ببینیدش؛ نه برای یاد گرفتن.
سلام . اگر میشود سریال monk را هم اضافه کنید
ممنون از نظرتون 🙂
سلام
من دکستر رو خیلی دوست داشتم و همینطور بریکینگ بد .منتها منتالیست عالی بود البته به جز فصل ۶ که ضعیف شد. واقعا برای جایگزینیش به مشکل خوردم.سوپرانو ها رو ۲ فصل دیدم ولی برام جذابیتش رو از دست داد.الان به پیشنهاد شما و دوستان سریال باش و یقه سفید و مایند هانتر و مانک رو فصل های اولشون رو دانلود کردم تا ببینم کدوم می تونه جای خالی منتالیست رو برام پر کنه.
مطلبتون و همینطور نظرات خیلی مفید بودن.
ممنون
خواهش میکنم.
ممنون از شما بابت وقتی که برای خوندن گذاشتید 🙂
اگه کنسل شدنش براتون خیلی مهم نیست، میتونید به perception هم فکر کنید. نزدیکترین سریالی که به منتالیست دیدم همینه. بعدش white collar.
ممنون
درست می گین یقه سفید خیلی نزدیک بود همون بامزگی رو داشت.مایند هانتر هم خوب بود.ولی بهتر از همه سریال باش بود خعلی خوشم اومد و اون رو دارم ادامه می دم.
بازم ممنون
خواهش میکنم 🙂
دقیقا منم مثل شمام حتما باش رو ببینین عالیه این سریال شاید قسمتهای اول فصل یک باید یه ذره حوصله به خرج بدید ولی شخصیت پردازیها و بازی ها و فیلمنامه عالیه
سلام. ممنون از توضیحاتتون. در مورد Person of interest کاملا با شما موافقم. خیلی کار خوبی کردین که توضیحاتی برای اینکه با خانواده ببینیم یا نه ، گذاشتین. متشکرم.
سلام! خواهش میکنم.
ممنون از شما به خاطر وقتی که برای خوندن صرف کردید و نظر لطفتون 🙂
سریال فقط person of intrest بجز این دیگه هیچی. حیف فصل هاش کمه
ممنون از نظرتون 🙂
سلام یه نظرم جای سریال ۲۴ واقعا خالی توی این لیست. سریال فوق العاده ایه
سلام!
من خیلی موافق نیستم ولی به هر حال ممنون از نظرتون 🙂
ولی به نظر من بهترین سریال پلیسی،گروه ضربت آمریکایی هستش…واقعا محشرهS.W.A.T اگه به سریال پلیسی علاقه دارید حتما ببینید
موافق نیستم. بیش از هر چیز، بازیگراشو اصلا دوست ندارم. یکی دو قسمت ازش دیدم ولی ادامه ندادم.
به هر حال ممنون از نظرتون 🙂
سلام وقت بخیر ، ممنون از معرفیتون ، سریال the bridge رو هم ببینید خیلی خاصه من که خیلی لذت بردم
شاد و موفق باشید
سلام!
ممنون از نظرتون 🙂
سریال ذهن های جنایتکار یکی از بهترین سریال های ژانر جنایی که ۱۵ سیزن ازش تولید شده وادامه هم داره ، البته ورژن امریکاییش رو عرض کردم ، چون کره ای ، المانی و انگلیسی هم داره این اثر … مطمئنا از دیدنش پشیمون نمیشید…
ممنون از نظرتون 🙂
سریال criminal minds هم بد نیست. من شخصا خیلی دوستش ندارم؛ بهخصوص به خاطر خروج چند تا از بازیگرای اصلی در مقاطع مختلف. ولی در مجموع سریال بدی نیست.
حاضرم مغزم پاک بشه تا سریال مظنون رو دوباره ببینم . البته تنها موردی بود ک تو فهرست شما دوست داشتم . تعجب میکنم چرا لیست سیاه توش نبود
ممنون از نظرتون 🙂
سلام من عاشق سریال منتالیست هستم اگر میشه سریالی معرفی کنید که شخصیت اصلی خیلی باهوش باشه به غیر از شرلوک همز اونو دیدم
سلام
اگه با کنسل شدنش مشکلی ندارید، سریال perception خوب بود.
به سریال white collar هم میتونید یه نگاهی بندازید.
سریالهای معرفی شده خیلی عالی بودن چند تا سریال هم پیشنهاد میدم
homeland
The killing
Ray danavan
white collar
luther
FBI/FBI MOST wanted ( اینا هم بد نبودند )
power
bones
بنظرم این سریالها هم ارزش دیدن دارن
ممنون از دیدگاهاتون
ممنون بابت پیشنهادا 🙂
خیلی ها از سریال خانه کاغذی تعریف کردن به نظر من تو این سریال
به شعور آدم توهین میشه سریال مثه سریال های ترکی دور از منطق ساخته شده است وقتی فیلم جنایی و درام هست باید با منطق سازگاری داشته باشد تو این سریال یه خود شیفتگی دیده میشه البته این سریال واسه بچه ها خیلی عالیه به هیجانی کردن شون کمک میکنه