اکثر ما اول کار فکر میکنیم که هم خودمان را میشناسیم و هم دیگران را. و فقط بعد از چند رابطهی عاطفی شکستخورده است که میفهمیم انتخاب آدم درست واقعا آسان نیست. در این پست، چند نکتهی عمومی مطرح خواهم کرد برای هموار کردن راه رسیدن به گزینههای مناسب. بعد هم از ویژگیهایی حرف خواهم زد که در انتخاب آدم درست برای رابطه باید مورد توجه قرار بگیرند.
چند نکتهی عمومی برای پیدا کردن آدم درست برای رابطه
۱- تنها بودن بهتر از یک رابطهی بد است
خیلیها صرفا به خاطر ترس از تنهایی در یک رابطهی ناسالم میمانند یا با یک فرد نامناسب وارد رابطه میشوند. به یاد داشته باشید که با وجود فواید مختلف رابطه در زندگی شخصی، میشود تنها بود و زندگی شادی هم داشت. به بیان دیگر، روابط عاشقانه نباید تنها منبع حس شادی و خوشبختی باشند.
رابطههایی که از روی ترس شروع میشوند یا ادامه پیدا میکنند، بیش از هر چیز مایهی استرس و سردرگمی در آینده میشوند و جلوی پیدا کردن آدم درست را میگیرند.
۲- شناخت، به زمان نیاز دارد
. . .
..................................................................................................................................
برای خواندن ادامهی پست یا دیدن باقی محتوا، باید عضو وبلاگ باشید.
..................................................................................................................................
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
چهطور با احساس کافی نبودن کنار بیاییم
در این پست، به احساس کافی نبودن و راههای مقابله و کنار آمدن با آن پرداختهام. پس اگر تابهحال چنین احساسی را تجربه کردهاید، تا انتهای آن با من همراه باشید.
انواع تیپهای شخصیتی درونگرا براساس مدل مایرز-بریگز (MBTI)
مدل مایرز بریگز، آدمها را -براساس ویژگیهای شخصیتیشان- به 16 دستهی مختلف تقسیم میکند. 8 دسته از این 16تا، درونگرا هستند. در این پست، از تیپهای شخصیتی درونگرا براساس مدل مایرز-بریگز (MBTI) حرف زدهام.
اخلاق زیستمحیطی
بیایید رفتارهای خودمان در تقابل با محیط زیست را بررسی کنیم. آیا سبک زندگی ما اخلاقی است!؟ آیا چیزی به نام اخلاق زیستمحیطی برای ما تعریف شده؟